SPOORPARK KIOSK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spoorpark Kiosk. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 0:42 Tasted delicious! Fries were still tasty! Would order again!
16 jan 2023 om 23:51 Ik had zo'n italiaans broodje met truffelsalami, was goed op smaak maar wel behoorlijk groot. Bezorging was snel.
14 jan 2023 om 17:57 Lekker gegeten
13 jan 2023 om 21:32 Was weer lekker. En goed warm. Snel gebracht, vriendelijke bezorgen. Top weer.
11 jan 2023 om 2:12 Het was hier eerst altijd top maar opnieuw was mijn eten koud en heb het daarom niet eens opgegeten. Jammer en zonde van mijn geld. Dit was de laatste keer! Jammer na vele goede bestellingen.
10 jan 2023 om 20:30 Lekkerste broodje dat ik ooit op heb!! Smaaksensatie met pure en verse ingredienten, ik ken dit alleen van Italië. Goede balans van smaken. Echte kwaliteit kun je proeven. Heerlijk brood ook en behoorlijk grote broodjes. Deze gaan we vaker bestellen!
10 dec 2022 om 21:49 Loaded fries zijn hier geweldig
2 dec 2022 om 17:42 Eten was koud, friet ongezouten en taai.
23 nov 2022 om 21:00 Eten was erg koud en daarom niet lekker meer. Bezorg zei dat die het niet konden vinden. Helaas
20 nov 2022 om 21:17 Een beetje meer saus had van mij wel gemogen (friet speciaal)
14 nov 2022 om 20:00 Fenominaal.
18 okt 2022 om 22:05 Heerlijke goed gebakken snacks. Lekker warm na bezorging. Aanrader