SPOORPARK KIOSK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spoorpark Kiosk. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 23:49 Goede smaak en redelijk snel geleverd
28 sep 2022 om 17:45 Goei eten daar lekker friet en loempias
13 sep 2022 om 21:34 De Kimchi Loaded fries zijn geweldig. M’n absoluut favoriete gerecht. Eten was lekker warm en werd snel geleverd.
3 sep 2022 om 18:01 Exceptioneel goede frikandellen, aldus mijn doorgaans sceptische zwager.
28 aug 2022 om 19:20 Nou de friet leek wel of ie 3 x was gebakken zoooo hard Baba. Frikandellen ook droog. Broodje kroket ging wel
16 aug 2022 om 21:36 Tasted like more
13 aug 2022 om 19:12 Zout, ongezond en met veel saus. Zoals friet hoort te zijn.
7 aug 2022 om 20:45 Ik kan als bezorgtijd max 90 minuten selecteren, maar ik heb 2 uur op mijn eten moeten wachten. Het eten zelf was goed, precies zoals ik van Spoorpark Kiosk gewend ben. De lekkerste friet die ik vanuit Tilburg-West kan bestellen, maar duurde te lang.
7 aug 2022 om 20:40 Lekkere loaded fries. Heerlijk. En goed warm. De milkshakes zijn ook lekker. Genieten dus.
1 aug 2022 om 18:59 Lang wachten op het eten , maar weer overheerlijk om te eten en vriendelijke bezorger !! Aanrader
16 jul 2022 om 21:59 Gingen na kinderfeestje friet eten in het spoorpark. Had besteld, zou 10 min zijn. Staat er opeens in de app 55 minuten. Wat?! Dan waren we ergens anders naartoe gegaan. Was erg lekker maar een uur voor friet is idioot.
7 jul 2022 om 23:24 Simpele bestelling van vier broodjes kroket en blikje drinken. Het brood was zo droog en hard dat het uit elkaar viel en niet te eten was en uiteindelijk blijf je dan over met 4 kroketten, blikje drinken voor 22 euro.